Suomussalmi-hiihto

Suomussalmen rasti, Hossa-Suomussalmi

Suomussalmi-hiihto kutsuu hiihtämään yhdessä 23.3.2024!

Suomussalmi-hiihto kutsuu hiihtämään yhdessä 23.3.2024!

Hiihdettävän matkan voit valita itse. Lyhyimmillään matkaa kertyy kymmenen kilometriä ja pisimmillään perinteisen tyylillä 45 kilometriä. Reitin varrelta löytyy kolme huoltopistettä, jotka tarjoavat mehua ja pientä syötävää siivittämään matkaa. 

Reitti

Lähtö ja maali sijaitsevat Kylpylän Kiannon kuohujen takana. Reitti kulkee latupohjaa pitkin Kylpylä   Venäläisaho ja takaisin (45 km). Voit myös valita lyhyemmän reitin esim. Kylpylä – Lentokenttä – Kylpylä (34 km). Vapaalla tyylillä pääsee Aittokoskelle saakka. Siitä eteenpäin lentokentän ja Venäläisahon suuntaan reitti on kelkalla ajettua perinteisen latua. 

Reitin varrella on kolme huoltopistettä, Haverisessa, Aittokoskella ja Lentokentän läheisyydessä. Huoltopisteet ovat käytettävissä mennessä ja palatessa. Huoltopisteellä on saatavilla vettä, mehua, rusinoita, suolakurkkua ja voileipiä. Kylpylällä on tarjolla vettä ja mehua.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen

Lisätietoja tapahtumasta Suomussalmen kunnan nettisivuilta.
Ilmoittauduthan viimeistään 20.3.2024 ilmoittautumislomakkeella.

Osallistumismaksu 25 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Suomussalmen Rastin Hiihtojaoston tilille  FI39 5442 0940 0032 18.

25€ € / hlö

Suomussalmen rasti

Lähtöpaikka Kylpylä Kiannon Kuohut

+35840 411 2256

hannastiina.piikivi@suomussalmi.fi

https://suomussalmi.fi/fi/kulttuuri-vapaa-aika-ja-nuoret/liikunta/liikuntatapahtumat/suomussalmi-hiihto

Lähialueen tuotteet & palvelut

Tutustu alueeseen

Hossa
Julma Ölkky