6 km huskysafari Vuokatissa

Vuokatti Safaris Oy, Vuokatti

Ainutlaatuinen seikkailu omalla koiravaljakolla Kainuun kauniissa talvimaisemissa.

Ainutlaatuinen seikkailu omalla koiravaljakolla Kainuun kauniissa talvimaisemissa.

Matkasi alkaa, kun hyppäät lämpimiin talvihaalareihin ja saappaisiin, jotka Vuokatti Husky tarjoaa mukavuutesi takaamiseksi koko retken ajaksi. Pukeuduttuasi oppaamme opastaa sinua ajamaan omaa koiravaljakkoasi turvallisesti.

Kun olet valmis seikkailuun, pääset valjakkosi luo ja kohtaat huskymme, jotka jo innokkaasti odottavat viedäkseen sinut unohtumattomalle matkallesi!

Huolellisesti valittu reittimme vie sinut Vuokatin koskemattomien maisemien; lumipeitteisten peltojen ja rauhallisten metsäpolkujen halki.

Safarin puolivälissä aikuisilla on mahdollisuus vaihtaa kuljettajaa, jotta kaikki saavat kokea koiravaljakolla ajamisen jännityksen ja ilon. Kuhunkin rekeen mahtuu mukavasti kaksi aikuista ja jopa kolme lasta, riippuen iästä ja koosta. Jos olet epävarma, mahtuuko perheesi yhteen rekeen, älä epäröi ottaa yhteyttä myyntiedustajaamme. Pyrimme varmistamaan, että kokemuksesi on mahdollisimman mukava ja antoisa.

Kun retkesi päättyy, sinulla on mahdollisuus tavata huskyt, kiittää valjakkoasi hyvästä työstä, ja ottaa kuvia heidän kanssaan, minkä jälkeen kokoonnumme kuuman marjamehun ja grillimakkaran äärelle. Täydellinen tapa lämmitellä ajon jälkeen!

Mutta ei siinä vielä kaikki – tiimimme jakaa kanssanne mielenkiintoisia tarinoita ja tietoa alaskanhuskyistamme, niiden elintavoista ja hoitamisesta, tuoden esiin heidän ainutlaatuiset ominaisuutensa rekikoirina, rotunsa edustajina ja yksilöinä, sekä vastaa kaikkiin kysymyksiisi mielellään.

Varaamalla huskysafarisi Vuokatista saat mahdollisuuden luoda yhteyden luontoon ja alkukantaisiin valjakkokoiriimme, ja saat mukaasi ikuisen muiston ja tarinan kerrottavaksi. Ethän jää siitä paitsi!

Lämpimästi tervetuloa kokemaan palanen elämää rekikoirien kanssa!

Operoija Vuokatti Husky Oy.

Verkkokaupassa myynnissä myös 2,5 km huskyajelu.

109€ / hlö

Vuokatti Safaris Oy

Hyvölänkyläntie 1, 88610 Vuokatti

+358409115323

info@vuokattisafaris.com

https://www.vuokattisafaris.com/huskysafarit/

Lähialueen tuotteet & palvelut

Tutustu alueeseen

Vuokatti
Vuokatin kesä Hiukan uimarannalla