Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala, Wild Taiga

Hotelli Kalevala - rauhallinen sijainti keskellä kaunista luontoa. Tänne on helppo tulla Via Kareliaa tai Tervantietä pitkin. Myös lemmikit ovat tervetulleita!

Kalevala-eepoksen ”Kokko-linnun” muotoon rakennettu kokous- ja lomahotelli sijaitsee 3 km päässä Kuhmon keskustasta Kalevalankankaalla, rauhallisella paikalla Lammasjärven rannalla. Hotellin sijainti on ihanteellinen kaukana teollisuudesta ja liikenteestä. Monipuoliset ulkoilumaastot alkavat heti hotellin ovelta.

Hotelli on sekä ulkoa että sisältä ainutlaatuinen. Hotellihuoneet ovat jokainen sisustukseltaan yksilöllisiä. Nykyaikaiseen rakennustapaan ja kodikkaaseen sisustukseen sovitettu kokonaisuus on yhdistelmä totta ja tarua, nykypäivää ja perinnettä.

Hotellissa on 44 kahden hengen huonetta, kolme sviittiä, ravintola, kesäterassi ja erilaisia kokoustiloja sekä monipuolinen wellness-osasto.

Hotelli Kalevalan korkeatasoinen kainuulais-kansainvälinen keittiö palvelee niin ryhmiä kuin yksittäisiä kulkijoita. Erityistä kiitosta keittiö on saanut monipuolisesta kasvisruokavalikoimastaan.

Hotelli Kalevala

08 655 4100

sales@hotellikalevala.fi

http://www.hotellikalevala.fi

Lähialueen tuotteet & palvelut

Tutustu alueeseen

Wild Taiga
Auringonnousu metsässä