Läskipyöräretki Hossan kansallispuistoon

Kainuun Luontoretket, Hossa-Suomussalmi

talvipyöräilijät maastossa, taustalla mökki

Sähköavusteisella läskipyörällä on mukava tutustua talviseen kansallispuistoon. Tule kokemaan ikimuistoisia elämyksiä niin kaamosajan kuin keväthankien aikaan.

talvipyöräilijät maastossa, taustalla mökki

Sähköavusteinen läskipyörä, tai toiselta nimeltään fatbike, on mukava ja helppo kulkuväline maastossa ympäri vuoden. Leveät renkaat takaavat paremman pidon kivisemmillä ja juurakkoisemmilla poluilla ja talvella hyvän kannon lumen päällä.

Opastetuilla pyöräretkillä pysähdymme tauoille alueen upeimpiin ja merkittäviin paikkoihin. Samalla opas kertoo alueen historiasta ja luonnosta. Taitamme matkaa ryhmälle sopivalla tahdilla. Taukoja pidämme toki ryhmän toiveen mukaisesti sopivilla paikoilla ja sopivin väliajoin. Aina ennen retkelle lähtöä tutustumme pyörien ominaisuuksiin ja ajamiseen sekä turvallisuusasioihin sekä kuljettavaan reittiin.

Talvella reittimme alkavat Kainuun Luontoretkien majoituskohteiden pihasta ja yhtyvät muihin Hossan kansallispuiston reitteihin.

Retkemme räätälöidään aika asiakkaiden toiveiden mukaiseksi. Retken reittejä ja pituuksia sovitetaan siis kullekin ryhmälle sopiviksi. Aikaa retkeen varataan noin 6 tuntia.

Hintaan (120€ / henkilö) sisältyy

  • oppaan palvelut
  • välineet
  • välipala
Varaukset:

Ohjelma tulee varata etukäteen, viimeistään 2 päivää ennen. Retkiä on myös saatavilla esivalittuina päivinä.  Tarkista tilanne kotisivuiltamme. Läskipyöräretket toteutetaan osallistujia ollessa vähintään kaksi

Lähtöpaikka:

Kainuun Luontoretket Joukojärventie 14 Suomussalmi ( Selkoskyläntie 143, josta pohjoiseen Paistekankaan ja Joukojärventietä opasteiden mukaan perille)

Suositukset vaatetuksesta:

Sään mukaiset ulkoiluvaatteet.

Hinta alk. 120€

Tutustu alueeseen

Hossa
Julma Ölkky