Elämyslahjakortit ja vinkit lomalle Kainuuseen

Suuntana Kainuu? Nappaa vinkit aineettomiin lahjoihin pukinkonttiin ja Kainuun talvi- sekä kesän elämyksiin.
Voit myös katsella sekä varata talven parhaat majoitus- ja elämystarjoukset sivuiltamme.

1. UNOHTUMATON LAHJA JÄTTILÄISENMAAHAN

Anna romanttinen lahja Arctic Giant Jättiläisenmaahan vaikka puolisolle tai ystävälle. Lahjakortteja saatavilla majoitukseen, ravintolaan kuin aktiviteettihinkin.

Lisätiedot ja lahjakortin ostoon pääset tästä.

Taivaan värivalot Jättiläisenmaan yllä. Kuva: Arctic Giant

2. elämys ukkohallan rinteille

Lahjakortti Ukkohallan Ski Resort:in palveluihin oikeuttaa esimerkiksi hissilippuihin, välinevuokriin tai kesällä Halla Wake Parkin palveluihin. Lahjakortteja saatavilla 30€, 50€ ja 100€ arvoisina.

Lisätietoja ja lahjakortin ostoon pääset tästä.

Kuva: Ukkohalla.

3. upea elämysristeily höyrylaivalla ärjänsaareen

Risteilylahjakortti yli 100-vuotiaalla höyrylaivalla Ärjänsaareen on elämyksellinen lahja rakkaalle, ystävälle, äidille, isälle, isovanhemmille tai vaikkapa työkaverille tai yrityksesi asiakkaalle. Oletko sinä kokenut maagisen saaren hiekkavallit ja metsäreitit?

Lisätiedot ja lahjakortin ostoon pääset tästä.

Kuva: Kouta-laiva.

4. HAUSKOJA HETKIÄ KUHMON LUONNOSSA

Vuokravälineillä ja retkisetin myötä koet unohtumattomia elämyksiä Kuhmon metsämaisemissa. Osta lahjakortti kahdelle liukulumikenkiin vuorokaudeksi. Lisäksi saatte retkisetin, jossa on kaikki tarvittava tulentekoon ja keittoruoan sekä tietenkin nokipannukahvin valmistukseen nuotiolla. Arvo 80 €.

Lisätiedot ja lahjakortin ostoon pääset tästä.

Kuva: KoeKainuu / Kerttu Komulainen.

5. vauhdikasta menoa vuokatin superparkissa

SuperPark kutsuu viihtymään ja liikkumaan säällä kuin säällä. Liikunnallisesta sisäaktiviteettipuistosta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset ympäri vuoden. Lahjakortti on voimassa 12 kk.

Lisätiedot ja lahjakortin ostoon pääset tästä.

Kuva: Vuokatin kuvapankki / Vuokatin yhteismarkkinointi.

6. toteuta unelmasi yöstä villieläimiä katsellen

Kainuussa villieläinten katseluun on mitä parhaimmat olosuhteet usean eri katselutuotteita tarjoavan yrityksen myötä. Voit samalla reissulla nähdä metsän kuninkaan karhun, mutta myös ahma ja susi liikkuvat samoilla reiteillä. Hyvässä lykyssä saat ikuistettua kaikki eläimet samaan kuvaan.

Lisätiedot ja erilaisiin vaihtoehtoisiin lahjakorttien ostoon pääset tästä.

karhu
Karhu köllöttelee metsässä. Kuva: Tuomas Juntunen Photography.

7. luxusta arkeen tai juhlaan paljakassa

Lake Resort Paljakan maisemahuoneiston kahdesta lasiseiniästä avautuu näkymät järvelle, ympäröivään metsään ja taivaalle. Pilvettöminä talviöinä ihailet tähtitaivasta ja kesäöinä keskiyön aurinkoa. Lahjakorttiin sisältyy majoituksen lisäksi ulkoporeallas ja sauna.

Lisätiedot ja lahjakortin ostoon pääset tästä.

Kuva: Lake Resort Paljakka.

8. huskysafarit ja luontoelämykset vuokatissa

Innokkaat, mutta lempeät huskykoirat nauttivat juoksemisesta lumisella reitillä. Lahjakortti talven ihmemaahan ja vaikka koko perheen yhteiselle seikkailulle voi alkaa. Kesäisenä vaihtoehtona ovat monipuoliset luontokokemukset tai elämys Huskymersun kyydissä. Lahjakortteja on useita eri vaihtoehtoja.

Lisätiedot ja lahjakortin ostoon pääset tästä.

Huskyajelu lumisten vaarojen kupeessa. Kuva: Vuokatti Husky.

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia päiviä Kainuuseen! Näiden vinkkien lisäksi voit tutustua Kainuun monipuoliseen matkailutarjontaan sivustomme kautta. Etusivulle >>