Lomavinkit ja tarjoukset Kainuun talveen

Kainuun sydäntalvi sekä kevätauringon häikäisemät lumiset talvielämykset odottavat lomavieraita – nähtävää ja koettavaa luonnon ja kulttuurin parissa riittää niin päiväretkille, pidennetylle viikonlopulle kuin kokonaiselle talvilomaviikollekin.
Kokosimme yhteen vinkit ja tarjoukset talven rientoihin! Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan Kainuun talveen!

Talven majoitustarjoukset
 

KATSO LISÄÄ MAJOITUSVAIHTOEHTOJA KATTAVASTA TARJONNASTAMME.

Koe Kainuun talvi omatoimisesti
tai opastettuna
 

TOP-TALVIREITIT RETKEILYYN JA TAUKOPAIKAT TULISTELUUN

välinevuokraus

Laskettelun ja lumilautailun iloa
vuokatin sekä ukkohallan rinteissä

opastetut retket ja safarit

KATSO LISÄÄ TALVEN ELÄMYKSIÄ.

Kukapa ei nauttisi raikkaista talvipäivistä myös kulttuurielämysten parissa? Maailman ja Kainuun historia sekä kainuulaiset perinteet suomalaisen kulttuurin kehdossa on koettavissa usean vierailukohteen myötä.

Paikalliset kulttuurikohteet ja
näyttelyt koettavaksi
 

Herkuttele paikallisten leipomoiden tuotteilla

Kuva: Kaesan Kotileipomo, Wild Taiga

Oletko jo maistellut perinteikkään Kajaanin Pekka Heikkisen leipomon terva- tai puu-uunileipää tai kuhmolaisen Kaesan Kotileipomon makeansuolaista rönttöstä?

Paikallisten leipomoiden kahviloissa herkutellaan suolaisilla ja makeilla teoksilla, leivonnaisilla ja monenmoisilla muilla herkuilla. Tule hemmottelemaan makuhermojasi paikan päälle ja osta mukaasi talven retkille! Tuoreet tuliaiset ja kotiin viemiset ilahduttavat vielä loman jälkeenkin! Myös muissa alueen kahviloissa ja ravintoloissa nautiskellaan lähiruoasta ja paikallisista tuotteista.