Jättiläisen iIllallinen

Arctic Giant Birdhouse hotel Jättiläisenmaa, Wild Taiga

Makunautintoja jättiläisten tapaan suurella sydämellä, kourallisella rakkautta sekä ripauksella hellyyttä!

Ruoka on meille jäteille tärkeä asia, lähes yhtä tärkeä kuin metsä tai oksilla laulavat linnut. Ruoan pitää olla yksinkertaista mutta maukasta. Me nautimme ruokailemisesta täysin sydämin, siksi panostamme myös oikean tunnelman luomiseen. Ruokapöydässä voit huomata, että meidän vaikutus näkyy toisinaan myös ruoan koossa, meillä kun illalliset tarjoillaan näiltä hieman isommilta lautasilta.

Illalliset tarjoilemme suurelta jättiläisen lautaselta kahdelle tunnelmallisessa näköalaravintolassamme.

Jättiläisen lautanen on persoonallinen ja sydämellä valmistettu makuelämys kahdelle. Jokainen menu on koottu ja nimetty kyseisen jättiläisen mieltymysten mukaisesti, ja niiden elämykselliset makumaailmat loihdimme itse käsityönä omassa keittiössämme alusta alkaen.

Keräämme itse luonnosta raaka-aineena käyttämämme sienet, marjat ja yrtit. Muiden raakaaineiden, kuten kalan, riistan ja juureksien käytössä suosimme aina suomalaisia raaka-aineita sekä alkuperää. Ajattelemme ympäristöystävällisesti ja toimimme kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen.

Jättiläiset ovat koonneet herkulliset makunautintonsa illallisten muotoon, jotta sinä voit tehdä lomastasi entistäkin nautinnollisemman. Menuistamme löytyy liha- , kala- sekä kasvisvaihtoehdot.

Menuihin voit tutustua nettisivuiltamme: https://arcticgiant.fi/ravintola/

Illalliskattaukset perjantai- ja lauantai-illoille klo 18 tai 19.

Pöytävaraukset tulee tehdä vähintään 1 vuorokautta aikaisemmin. 

Pöytävaraukset:

antti@arcticgiant.fi tai +358407487391

Hinta alk. 52€

Arctic Giant Birdhouse hotel Jättiläisenmaa

+ 358 40 748 7391

posti@arcticgiant.fi

http://arcticgiant.fi/

Tutustu alueeseen

Wild Taiga
Auringonnousu metsässä