MTB Deal Lake Igloo Ukkohallassa

Lake Igloo Ukkohalla, Ukkohalla

Lake Igloo Ukkohalla

Haetaan...

Vietä päivä pyöräillen ja yön rentoutuen kelluvassa lasi-iglussa! Ukkohallan monipuoliset pyöräreitit vie sinut Kainuun korkeimmille vaaroille, jossa voit ihastella upeita maisemia! Ukkohallassa riittää ajettavaa, sillä reittejä on jopa 150km verran! MTB Deal - pakettiin sisältyy kaksi yötä Lake Igloo Ukkohallassa luonnon helmassa sekä kaksi sähköfatbike vuokrausta yhdelle päivälle.

Lake Igloo Ukkohalla

Ukkohallan maastopyöräreitit tarjoavat kauniita maisemia vaihtelevassa maastossa. Pyöräile vaikka Komulankönkään tai Hepokönkään vesiputoukselle ja pidä evästauko laavulla. Rentoudu yön igluveneessä nauttien tähtitaivaasta tai myöhemmin syksyllä revontulista suoraan sängystä.

Iglun varustelusta löytyy upeat panoramaikkunat, mukava parivuode, laukkusäiliö, wifi, äänentoisto ja usb-latauspiste, pieni keittiö kaasuliedellä, minijääkaappi, kompostoitava wc, ruokailuvälineet, lakanat, pyyhkeet, ilmastointi, lämmitys (talvella), sekä kahvin- ja teentekovälineet.

Suihkua täältä ei löydy mutta suosittelemme käydä peseytymässä Saunamaailmassa, josta löytyy 9 eri saunaa, poreallas sekä uima-allas ja lastenallas tai pulahtamaan järvessä. Lue lisää Saunamaailmasta täältä.

Saunamaailmassa käynti lisämaksusta 15€/hlö (ulkosaunojen ollessa päällä 20€/hlö).

Hinta pitää sisällään:

– Kaksi yötä kahdelle hengelle sviittimäisessä lasi-iglussa järven päällä
– Kaksi sähköfatbike pyörää yhdelle päivälle
– Kahvi ja tee
– Liinavaatteet ja pyyhkeet
– Loppusiivous

Voit ostaa myös veneajelun ja yöpymisen järven keskellä lisähinnasta.

MTB Deal on jokaisen maastopyöräilijän unelmaloma!

350€ / 2 hlö / 2 vrk

Lake Igloo Ukkohalla

Ukkohallantie 18, Hyrynsalmi, Suomi

+358 50 361 9667

hallaexperience@gmail.com

https://lakeigloo.johku.com/fi_FI/majoitus/deal-mtb

Lähialueen tuotteet & palvelut

Tutustu alueeseen