Ravintola Ainoa

Vuokatin Aateli, Vuokatti

Kaunis ja tunnelmallinen Ravintola Ainoa tarjoaa ainutkertaisia makuja herkuttelijoille! Tarjoamme niin á la carte -annoksia kuin catering-palveluita!

Sotkamossa, Vuokatin rinteiden kupeessa, sijaitsevan á la carte -ravintolamme ovet ovat auki kaikille: kokeilunhaluisille, nostalgiannälkäisille ja, ennen kaikkea, hyvän ruoan ystäville.

Ravintola Ainoassa jokainen annos on huolella mietitty ja lämmöllä valmistettu. Tuomme raaka-aineiden parhaat puolet esiin ja annamme niiden puhua puolestaan. Valmistamme yllättävän konstailematonta ruokaa, joka on ainoa laatuaan. Monipuolinen menumme sisältää niin uusia tuttavuuksia kuin päivitettyjä klassikoitakin. Kaikki annokset voi myös noutaa herkuteltavaksi kotona tai loma-asunnolla. Tee tilaus ennakkoon verkkokaupasta tai soittamalla: 044 555 2828.

Catering-palvelumme valmistaa herkulliset ateriat juhliin ja tilaisuuksiin Ravintola Ainoassa tai juhlapaikassasi. Tutustu tästä.

Olipa kyseessä sitten pienen ystäväporukan viikonlopunvietto, yrityksen vuosijuhla kutsuvieraineen tai vaikkapa häät, hoidamme tilaisuuden tyylikkäästi alusta loppuun. Sekä Ravintola Ainoa että useat huvilamme toimivat loistavasti juhlatilaisuuksien pitopaikkana.

Ravintola Ainoassa on 60 asiakaspaikkaa ja A-oikeudet.Voit valita tarjoilun joko valmiiksi suunnitelluista menuista tai esittää omat toiveesi ja luomme kokonaisuuden sen mukaan. Huomioimme tietysti myös erikoisruokavaliot.

Tutustu alueeseen

Vuokatti
Vuokatin kesä Hiukan uimarannalla