Turvesauna

Hotelli Kalevala, Wild Taiga

Turvesauna rentouttaa elimistön toimintaa sekä poistaa stressin. Turvenaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, lieventää erilaisia iho-oireita ja voi tuoda helpotusta tuki- ja liikuntaelinsairauksiin.

Hotelli Kalevalan Turvesauna

VAIKUTUKSET:

Turvekokovartalonaamio pehmentää ja kiinteyttää ihoa, vähentää ihon kireyttä, poistaa kutinaa ja tasoittaa ihon väriä sekä antaa virkistävän yleisvaikutuksen. Turvesauna vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja lisää nesteen poistumista. Turvenaamio vaikuttaa lihas- ja nivelkipuihin sekä nivelreumaan, lievittää erilaisia iho-oireita, on apu atooppiseen ihottumaan ja akneen, tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, urologisiin ja gynekologisiin vaivoihin. Vähentää allergisia oireita, poistaa hormonaalista selluliittia. Naamion voi toistaa 1 – 3 krt/vko. Turvesaunan jälkeen ihosi on ihanan pehmeä ja olosi on mukavan raukea.

TOTEUTTAMINEN:

Ennen saunaan menoa ei välttämättä tarvitse kastella ihoa, mutta jos haluat laittaa turvetta myös päänahkaan (jota suosittelemme) hiukset tulee kastella, meikki on hyvä pestä pois. Saat itse levittää turpeen kaikkialle kehoon, jättäen kuitenkin silmien- ja suunympäryksen ilman. Turpeen annetaan vaikuttaa iholla n. 20 minuuttia riittävän kosteassa miedossa saunan löylyssä (n. 60 astetta). Hoidon aikana tulee huolehtia, ettei turve pääse iholla kuivumaan, koska silloin turve ei toimi tehokkaasti. Ihoa voi siis hieroa ja löylyäkin voi lisätä vähäisissä määrin. Hoidon aikana tulisi myös juoda paljon vettä, koska hoito poistaa nestettä

30 €/hlö 1-3 hlöä
20 €/hlö 4-10 hlöä

Turvesaunaa ei suositella raskauden aikana eikä sydän- ja verisuonitauteja sairastaville.

Kausi:

Ympäri vuoden

Paikka:

Kuhmo

Kesto:

20 minuuttia+suihkuaika

Hinta:

20-30 €/hlö

Hinta alk. 20€

Hotelli Kalevala

08 655 4100

sales@hotellikalevala.fi

http://www.hotellikalevala.fi

Lähialueen tuotteet & palvelut

Tutustu alueeseen

Wild Taiga
Auringonnousu metsässä