Vapauden valtatie alkaa Kainuusta

Vuodessa riittää oivallisia hetkiä vapautua ja tehdä retki Kainuuseen. Jotta voit kokea sitä kainuulaista vapautta, mistä me nautimme joka päivä, toivomme sinun viihtyvän. Sinulla on myös vapaus tulla ja kokea Kainuu kaikkina vuodenaikoina.

Salli itsellesi lyhyempi tai pidempi hetki vapautta ja tule löytämään itsesi Kainuusta. Vetää vapauden kaipuusi sitten vesille, retkelle luontoon tai elämysten pariin, täältä voit löytää itsesi. Käy, harrasta ja koe mitä on vapaus itsellesi.

Tule ja koe vapaus Kainuussa

Vapauta itsesi kokemaan

Kainuusta löytyy elämyksiä vuoden ympäri. Olet sitten aktiiviurheilija, elämysmatkailija tai kulttuurin perässä – ne löytyvät vapauden valtatieltä. Seuraavien vinkkien avulla voit löytää itsellesi, läheisillesi tai perheellesi sopivan tavan vapautua arjen vilskeestä. 

Vapauta itsesi tänä kesänä

Pieni varoituksen sana – kun kerran saa kokea kainuulaista vapautta, sitä jää janoamaan lisää. Onneksesi Kainuussakin on yhtä hyvät mahdollisuudet etätyölle kuin muuallakin. Ja mikäli haluat vapaudesta pysyvän osan elämääsi, meiltä löytyy puitteet niin asumiseen kuin työhönkin