Talviloma Kainuussa

koe sydäntalvi kainuussa

Kainuu tarjoaa monenlaisia talviaktiviteetteja jokaiseen makuun, toiminnantäyteisestä rentoiluun, niin perheille kuin aikuisillekin. Koe seikkailuja järvillä ja vaaroilla, joko pelkällä lihasvoimalla tai moottoroidusti.

Majoitu mukavasti
 

talven Majoitustarjoukset

Koe Kainuun talvi omatoimisesti
tai opastettuna
 

välinevuokraus

Vuokraa välineet talven aktiviteetteihin tai retkipoluille. Ylläty Kainuun erämaisista maisemista!

top-talvireitit retkeilyyn ja taukopaikat tulisteluun

opastetut retket ja safarit

Lähde tutustumaan Kainuun luontoon talvisilla retkillä ja safareilla paikallisen oppaan seurassa. Kotiinviemisiksi saatat saada mukaasi palan Kaenuulaista murretta, ja monia kiinnostavia tarinoita!

KATSO LISÄÄ TALVEN ELÄMYKSIÄ.

Laskettelun ja lumilautailun iloa
vuokatin sekä ukkohallan rinteissä

Koe talven riemu kainuulaisissa tapahtumissa
 

Lisää Kainuun tapahtumia Tapahtumakalenterista

ARTIKKELI

Koko perheen kylpyläelämykset ja sisäaktiviteetit

Kainuun alueella suosituimmat lomatekemiset liittyvät usein luontoon, mutta ulkoilun rinnalle meiltä löytyy myös muuta säähän kuin säähän sopivaa tekemistä koko perheelle. Tutustu Kainuun koko perheen kylpyläelämyksiin ja sisäaktiviteetteihin tuoreen artikkelin kautta ja valitse omat lomasuosikkisi!

Lähde mukaan Kainuuseen kaikkina vuodenaikoina. Somestakin meidät löytää!

Instagram, Facebook ja Youtube.

Paikalliset kulttuurikohteet ja
näyttelyt koettavaksi
 

SAAPUMINEN KAINUUSEEN

Koe Kainuun parhaat puolet sydäntalvella

Saavuitpa luoksemme lentäen, bussilla, autolla tai junalla, Kainuu sijaitsee maan keskivaiheilla, tehden matka-ajasta jopa puolet lyhyemmän verrattuna pohjois-Suomen kohteisiin. Mistä tahansa Suomesta tuletkin, ehdit jo illaksi unelmiesi lomalle!

Kaikki Kainuun 7 matkailukeskusta (Vuokatti, Wild Taiga, Kuhmo, Hossa-Suomussalmi, Paljakka, Ukkohalla ja Kajaani-Oulujärvi) ovat helposti saavutettavissa.

Katso tarkemmat tiedot saapumiseen alla olevan linkin kautta.

Kainuun matkailualueet toivottavat sinut siis tervetulleeksi unohtamaan stressin ja nauttimaan talvesta sekä lumesta. Kainuussa matkailet Paljakassa, Ukkohallassa, Vuokatissa, Suomussalmella, Kuhmossa, Wild Taigan tai Kajaani-Oulujärven alueella – Alueet sjaitsevat korkeintaan 200km säteellä toisistaan, joten reissun aikana ei kannata jossitella, vaan lähteä kerralla useampaan seikkailuun!

Etkö vielä löytänyt haluamaasi? Katso lisää täältä, mitä kaikkea Kainuusta löytyy talveen!

Vastuullisen matkailu Kainuu

Vastuullinen toimintatapa vaatii jatkuvaa kehittämistä ja kehittymistä, se on polku, joka vie kohti kokonaisvaltaisesti vastuullista matkailua. Useilla kainuulaisilla yrityksillä on jo saavutettuna erilaisia sertifikaatteja, jotka todistavat kestävästä ja vastuullisesta toiminnasta.

Kun kerran saavut Kainuuseen, saatat löytää itsesi täältä uudelleenkin. Onneksesi Kainuussakin on yhtä hyvät mahdollisuudet etätyölle ja lomailulle. Mikäli haluat arkeesi vähän enemmän Kaenuuta, meiltä löytyy erinomaiset puitteet niin asumiseen kuin työhön ja opiskeluun.
TERVETULOA KAINUUSEEN!

Kampanjasivu on toteutettu Uudistavaa vetovoimaa matkailuun – Arctic Lakeland Kainuu resurssien puitteissa.