Holiday Club Katinkulta

Holiday Club Resorts Oy, Vuokatti

Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin kylpylälomakeskus Vuokatissa.

Holiday Club Katinkulta on Pohjoismaiden monipuolisin kylpylälomakeskus Vuokatissa. Lomakohteena Vuokatti tarjoaa erittäin laajat harrastusmahdollisuudet kaikkina vuodenaikoina Nuasjärven upeissa vaaramaisemissa.

Suositun Katinkullan trooppisessa kylpylässä veden ja ilman lämpötila on aina +32 ºC ja hauskaa kylpyläpuuhaa löytyy kaiken ikäisille. Saunamaailmassa voit saunoa myös savusaunassa! Mikä parasta, kylpylän yhteydessä toimii Harmony Spa -hyvinvointiosasto, hemmottelevien hoitojen paratiisi.

Ulkoilmasta voi nauttia kesät talvet erilaisten harrasteiden ja lajien parissa. Golfaa perinteisesti, tai kokeile vaihtoehtoisesti suosittua frisbeegolfia. Kattavat hiihtoladut ja rinteet Vuokatissa takaavat upeat talviurheilumahdollisuudet. Aktiiviliikkujalle löytyy kuntosalin lisäksi myös useita ohjattuja jumppia ja pallopelejä.

Nauti palveluista samassa paikassa: Holiday Club Katinkullan ravintolat tarjoavat herkullista ruokaa isoon ja pieneen nälkään. O’Learys -sporttiravintolassa voit nauttia monipuolisista herkuista rennoissa tunnelmissa ja suositusta Classic Pizza -ravintolasta löytyvät Vuokatin parhaat pizzat.

Holiday Club Resorts Oy

Katinkullantie 15, 88610 Sotkamo

+358 300 870 900

customer.service@holidayclub.fi

https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/katinkulta/

Lähialueen tuotteet & palvelut

Tutustu alueeseen

Vuokatti
Vuokatin kesä Hiukan uimarannalla